By London  mitt i Osby

By London mitt i Osby

0

Ibörjan av maj kommer By London (f.d. Hildegard) att flytta sin verksamhet till andra sidan järnvägen, närmare bestämt till Tygshopens gamla butik.

– Det kändes helt rätt för vår verksamhet så fort vi såg lokalen, kommenterar Chatrine Lenander.

Först ska lokalen renoveras och byggas om efter önskemål.

– Det kommer att ta större delen av april månad men det är bara roligt att vi får det precis så som vi vill, menar Chatrine som avslöjar att de även utökar utbudet för män i samband med nyöppnandet.

– Några ur personalen utbildar sig i barbering, vilket innebär att vi vid nyöppnandet kommer att vara både herr- och damsalong fullt ut. Det känns jättebra, fortsätter Chatrine.

Ska ligga centralt

Det var sommaren 2015 Chatrine tog över Salong Hildegard i Osby. Hon hade då redan en By London-salong i Tyringe sedan 2009. Flytten till andra sidan järnvägen och f.d. Tygshopen är ytterligare ett led i satsningen i Osby.

– Det ingår i By London-konceptet att salongerna ska ligga lättillgängligt och där det finns gott om annan verksamhet i närheten, berättar Chatrine.

Taggad personal

Flytten är nu något som alla i personalen ser fram emot.

– Att ha hittat den perfekta lokalen och dessutom en jättebra hyresvärd som vill satsa har gett oss alla en extra kick och vi tycker det här är så roligt, säger Chatrine. Vi brinner för det här yrket och våra kunder ska veta att all nuvarande personal kommer att finnas kvar på salongen. I samband med nyöppnandet i början av maj kommer kunderna dessutom att kunna se fram emot fina extraerbjudanden.

– Ja, det är bara att hålla utkik när det närmar sig, avslutar Chatrine.

]]>

About author

Your email address will not be published. Required fields are marked *